Παρουσιάζοντας τον Tony Brooklyn: 'Athens Queens' Resident Pornstar

Μια κληρονομιά αριστείας στην ψυχαγωγία ενηλίκων:

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ο Tony Brooklyn αποτελεί πυλώνα στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες, διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 4.000 παραστάσεις. Γνωστός για τη δουλειά του τόσο στις κορυφαίες παραγωγές της αμερικανικής αγοράς όσο και στις μεγαλύτερες ελληνικές παραγωγές, η καριέρα του Tony είναι απόδειξη της αφοσίωσης, του ταλέντου και της ελκυστικότητάς του.

Απαράμιλλες Παραστάσεις

Οι συνεισφορές του Tony Brooklyn στην ψυχαγωγία ενηλίκων έχουν θέσει νέα πρότυπα στη βιομηχανία. Οι δυναμικές του ερμηνείες και το χάρισμα στην οθόνη του έχουν κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα των ταινιών για ενήλικες. Είτε μπροστά στην κάμερα μιας μεγάλης αμερικανικής παραγωγής είτε σαγηνευτικό κοινό σε ελληνικές παραγωγές, η παρουσία του Τόνυ ​​είναι αξέχαστη.

Ένα Powerhouse στη Σκηνή

Μαζί με τον Tony στη σκηνή του Athens Queens Erotic Theatre είναι η σύντροφός του στο σόου, η κυρία Μπρούκλιν. Μαζί, αντιπροσωπεύουν την Brooklyn Media Production, παρέχοντας συναρπαστικές παραστάσεις που κάνουν το κοινό να επιστρέφει για περισσότερα. Η χημεία και η επαγγελματική τους ανδρεία δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία που ξεχωρίζει στον κόσμο της ερωτικής ψυχαγωγίας.

 

– Πέμπτη 2:00 και 4:30 ,
-Παρασκευή 2:00 και 5:30 ,
-Σάββατο 2:00 και 5:30

 

Stage Shows
REAL QUEENS

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

Shows Strip Club
ROYAL SINS

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Best Stage Shows Strip Club
LESBIAN SHOWS

ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ

Best Stage Shows Strip Club

Shows Strip Club
ROYAL SINS
Stage Shows
REAL QUEENS
Best Stage Shows Strip Club
LESBIAN SHOWS

Υποβολή και επιλογή προσφορών κρατήσεων

Let’s Do This!

Τα προσωπικά δεδομένα και όλα τα στοιχειά παραμένουν μονό σε εμάς